donderdag 27 september 2012

Little tiny bag

Gisteren heb ik dit lieve kleine tasje afgemaakt. Aan de voor- en achterzijde zit een groot gehaakt vierkant (volgens dit patroon: granny square)  De stof erachter is roze met witte stipjes en de binnenkant is roze geruit net zoals de handvatten. Het tasje heeft een blokbodem. Het formaat is: 20 cm breed bij ca 31 cm hoog incl. handvatten.

 vrijdag 21 september 2012

Lieve tas voor Norah

Toen mijn dochter vroeg: "Mam, wil je ook een tas voor mij maken?" kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ze wilde graag een paarze tas. Nou dat kon. Ik ben aan de slag gegaan met paarse stippen en ruitjes in combinatie met groen...een frisse en leuke combinatie is het geworden.

Hierboven zie je de verschillende stoffen.  

 Een zakje op de voorkant met daarop een wolvilten bloemetje voorzien van haar naam.
 
 Het eindresultaat.
 
 De binnenkant is een combinatie van paarse stof met witte stippen en groene spijkerstof en canvas hengsels met klitterband.
 
 Hier zie je de sleutelhanger, normaal dus aan de binnenkant. En mijn labeltje.
 


 Hier zie je dat het zakje aan de voorkant voorzien is van klitterband.
De onderkant heeft een blokbodem.
 
In deze tas past heel gemakkelijk haar broodtrommel, pakje sap en 10 uurtje. (Formaat tas is ca. 22 x 22 cm). Vol trots liet ze aan haar vriendinnetjes haar nieuwe tas zien. En ik, ik kan alleen maar stralen. Wat was dit een leuk projectje! Er zullen er vast meer volgen.

vrijdag 14 september 2012

Kussen groot hart met...

Weten jullie het nog...work in progress? Eindelijk heb ik mijn gehaakte bloemen verwerkt in een leuk object (ze hebben ongeveer een jaar in de kast liggen pronken). Eerst wilde ik een kussen maken in de vorm van een groot hart met daarop de bloemen. Toen ik het hart had geknipt twijfelde ik en vond ik dat het hart nog groter moest maken. Dus pakte ik wederom een stuk laken, knipte een rechthoek en zag meteen dat ik het hart op het vierkant moest vastnaaien om er vervolgens een kussenhoes van te maken. Vervolgens een binnenkussen gemaakt en klaar.
 


 
Wil jij het kussen kopen? Kijk even in mijn shop.

zondag 9 september 2012

Work in progress...

Hier ben ik gisteravond aan begonnen.


Nieuwsgierig wat het wordt? Kom volgende week weer even kijken naar het eindresultaat.
 
 
Geniet van de mooie zomerse avond!

Klein hart ook voor mijn zus

Zoals beloofd heb ik voor mijn zus ook een klein hart gemaakt. Deze komt naast die grote te hangen die ik vorige week had gemaakt. Deze hangt al vrolijk te pronken op haar deur. Het kleine hart ga ik nog aan haar geven. Ben zo benieuwd wat zij ervan vindt. 
 

maandag 3 september 2012

Stoere tas voor Rick

Voor mijn kids was het vandaag weer de eerste schooldag. Rick begint in groep 6. Tja, en dan kun je toch echt niet meer met een Bakugantas naar school! (ahum...) Dus maakte ik afgelopen weekend nog snel even een stoere kleptas, gevoerd met een groene spijkerstof.  Met zijn naam, heel subtiel, op de klep en met een sleutelhanger aan de binnenkant voor zijn fietssleutel. Trots ging hij vanochtend met zijn tas naar school. Ik natuurlijk blij.

En dochterlief... heeft inmiddels ook haar bestelling geplaatst: graag een in het paars mam :-)


 
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pin-it