zondag 22 mei 2011

Rokje voor mijn dochter

Kijk eens wat een leuk rokje in frisse en vrolijke tinten voor mijn dochter! Het idee had ik gezien op het Blog Haken en meer. Ik had nog zulke leuke stofjes liggen. Dus ging ik aan de slag... een patroondeel getekend en deze 3x op verschillende stofjes gelegd. Een band op het rokje gemaakt met daarin knoopsgaten elastiek. Heel handig hoor, zo kun je de band strakker of losser maken. Lintjes met roesjes in twee kleuren op het rokje verwerkt en klaar.


Mijn dochter is er erg blij mee. Gisteren heeft ze het vol trots gedragen naar de verjaardag van Oma.maandag 9 mei 2011

Rosie

Deze lieve mobiel heb ik speciaal gemaakt voor Rosie. Het dochtertje van mijn collega. Zij was veel te vroeg geboren maar het gaat super goed met haar! Zaterdag a.s. zal zij deze mobiel met de kraammand van onze afdeling ontvangen. Ik hoop dat Rosie er net zo blij van wordt als ik.

De totale lengte van de mobiel is 87 cm.

Hier een close-up van de bloem, deze is zo'n 18 cm breed en 13 cm hoog. Hier heb ik ribstof gecombineerd met vilt en een stuk wit laken. De bloem is opgevuld met kussenvulling.


En een close-up van het lieveheersbeestje 12 cm breed en 14 cm lang. Gemaakt van stof en vilt. Voor de oogjes heb ik hele kleine paarse kraaltjes gebruikt. Opgevuld met kussenvulling en in het buikje zitten twee belletjes verstopt.


Bovenaan de mobiel zit een ophanglus.


Rosie veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst!


Veel liefs, Corine

maandag 2 mei 2011

Give Away prijs ontvangen

Ik was de gelukkige winnaar van de Give Away van BDDesign. En vandaag kreeg ik de leuke
envelop. Maar wat er in zit is NOG veel leuker! Kijk maar eens: ansichtkaarten, een boekenlegger, magneet en cadeaulabels. De ansichtkaarten zijn ook nog aan de achterkant bedrukt in zwart/wit met de tekening van de voorzijde. Echt super leuk.
Dank je wel Brenda! Mijn complimenten over jouw tekenstijl, echt super!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pin-it